OKU House

Midden in het fashion district rond het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam Nieuw-West, worden op dit moment 108 middenhuur appartementen en 104 vrije sector huurappartementen gebouwd, gesplitst in twee gebouwen.
Voor ieder is hier een passende woning te vinden, of je nu opzoek bent naar een ruim appartement voor het hele gezin of naar een compacte woning voor jezelf; OKU House geeft je alle keuze. Deze fijne woningen zijn allemaal voorzien van een eigen woonkamer met keuken, slaapkamer(s), moderne badkamer en toilet.
OKU House wordt een geweldige, levendige, unieke mix!

The place to be!

Van kantoren naar spannend wonen, van niks-te-beleven naar the place to be! Van 1-kamerappartementen tot 4-kamerappartementen, van singles tot 50-plussers, van fashionistas tot doe-maar-gewoners.  
Het plein tussen de gebouwen wordt een levendige plek voor zowel de bewoners als werknemers in dit gebied. Er is ruimte voor verschillende faciliteiten. Ook de toevoeging van veel groen en steigers aan het water zorgen voor een prettige omgeving en verschillende plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.