Gebouw Oost

 

Middenhuur

 

Gebouw Oost bestaat uit 108 fijne 2-kamerappartementen. De woningen variëren in grootte van ca. 40m² tot 57m².
Gebouw Oost wordt gerealiseerd aan de Victoria Welbystraat. Het gebouw kenmerkt zich door grotendeels glazen gevels en zweeft straks boven het bestaande Fashion House.
De voorinschrijving voor gebouw Oost start bijna voor de voorrangskandidaten. Indien je de Woonwijzer hebt ingevuld en bent uitgenodigd voor de voorinschrijving, heb je je eerder kunnen  inschrijven voor de beschikbare woningen via de woningvinder. Inschrijven voor de middensegment woningen is momenteel niet mogelijk. Naar verwachting worden deze woningen opgeleverd in Q3 van 2024. Let op, dit is een prognose.

Gebouw West

 

Vrije sector

 

Gebouw West bestaat uit 104 vrije sector woningen met twee, drie en vier kamers. De woningen variëren in grootte van ca. 55 tot 84 m². Er is dus genoeg keuze!
Gebouw West wordt gerealiseerd aan de Victoria Welbystraat. Het gebouw kenmerkt zich door grotendeels glazen gevels en vind je op hoge palen met daaronder een gemeenschappelijke tuin.
De inschrijving voor gebouw West is geopend! Je kunt je nu inschrijven voor deze woningen. Naar verwachting worden deze woningen opgeleverd in Q3 van 2024. Let op, dit is een prognose.

Bekijk het aanbod