Unieke woontorens op een toplocatie!

De verhuur van de 108 middensegment woningen in OKU House is gestart!

Wanneer je de Woonwijzer hebt ingevuld en voldoet aan verschillende middensegment-eisen en voorrangscriteria, maak je kans om geselecteerd te worden voor de voorinschrijving van de middensegment woningen. De 1e selectie van voorrangskandidaten heeft inmiddels plaatsgevonden. De geselecteerde kandidaten hebben hierover een mail ontvangen en kunnen hun voorkeuren opgeven via de woningzoeker. Indien er niet genoeg voorrangskandidaten zijn en er woningen over blijven, word er een 2e selectie voorrangskandidaten uitgenodigd. Je ontvangt dan bericht als het mogelijk is om je in te schrijven voor de middensegment woningen. Houd hiervoor je mailbox in de gaten.

 

Woningen die gedurende het controleproces opnieuw beschikbaar komen worden eerst toegewezen aan reserve-kandidaten. Iedereen die is ingeschreven en voldoet aan de toetsingsnormen is automatisch reserve-kandidaat op de woningen volgens de voorkeuren in je inschrijving.

De inschrijving voor gebouw West (vrije sector) is nog niet geopend en gaat in Q2 van 2024 van start.

 

Bekijk alle informatie over de inkomenseisen bij de pagina FAQ.

 

108 APPARTEMENTEN

40 m² – 57 m²

AANTAL KAMERS

2 kamers

HUURPRIJS

€ 1014,- tot € 1175,-

OPLEVERING

Verwachting Q3 2024
In OKU House heb je de keuze uit verschillende appartementen met een oppervlakte tussen de ca. 40 m² en ca. 57 m². De woningen zijn modern afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien.

Unieke woontorens

OKU House bestaat uit twee gebouwen: de een zweeft straks boven het bestaande Fashion House, de ander vind je ernaast, op hoge palen met daaronder een gemeenschappelijke tuin. Met gevels van glas en bronskleurig aluminium, binnentuinen en balkons over de breedte van de appartementen kun je spreken over energiezuinige en architectuurrijke gebouwen.

Voor je auto en fiets zijn parkeer- en stallingsplaatsen beschikbaar. En dat gelegen op een centrale locatie! Met de fiets ben je al binnen 5 minuten bij de Sloterplas of bij Rembrandtpark, voor een gezellige wandeling of een drankje op het terras. Wil je verder het centrum van Amsterdam in? Pak dan de tram bij Station Lelylaan om de hoek. Mocht je toch de stad uit willen, dan ben je met de auto binnen 2 minuten op de ring A10.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief